Tervetuloa kylään!

Ekominttu kotoisa ekokampaamo. Tämä ei ole pelkkä ekokampaamo, vaan paljon enemmän. Meillä viihdytään ja rupatellaan mukavia. Nautiskellaan luomukahvista ja herkuista. Siinä sivussa mukavasti valmistuu kasvivärit, hoidot ja perheen pienimpienkin kutrit kuntoon. Ota yhteyttä, niin tulen kotikäynnille. Varaukset mielellään p. 0401449114 puhelimitse/txt Palvelen toistaiseksi kotonani Keravalla tai tulen kylään palvelemaan. Sähköisessä ajanvarauksessa huomioitu 30min siirtymä aika. Maksutapana mielellään mobilepay, mutta käteinenkin käy. Mukavaa alkavaa joulun odotusta kaikille!

HENKILÖKUNTA

Employee picture

Minttu H.

Hei. Luonto, lapset ja kiireettömyys ovat elämäni kulmakiviä. Metsässä on ihana käydä päivisin kävelemässä ja nauttia pimenevinä iltoina villasukista ja kynttilän valosta. Olen aloittanut kampaajaurani 2002. Herkistyin raskauksieni myötä kemikaaleille. Minulla on monikemikaaliyliherkkyys. Täten en siedä kemikaaleja; hajusteita, parfyymeja enkä lakkoja. Pienikin määrä voi käydä pahasti henkeeni, joten toivoisin että tämä huomioitaisiin liikkeeseen tullessa. MM. pyykinpesuaineista Ariel käy pahiten henkeeni. Tuoksuista miesten Axe kaikissa muodoissa on ehdottomasti pahimmasta päästä. Kouluttauduin ekokampaajaksi, kun halusin pysyä alalla. Siinä sivussa syntyi Ekominttu v.2016. Löysin kokonaan uuden maailman, joka vei täysin mukanaan. Toimintapa on ihmisläheisempää, lempeämpää ja kiireetöntä. Rakastan niin tätä. Olen itsekin yllättynyt millaisia lopputuloksia luonnon omilla tuotteilla saadaan. Tervetuloa tutustumaan minuun ja Ekominttuun.

AJANVARAUS

Aukioloajat: Sopimuksen mukaan, yleisimmin: ti-pe: 9-18 välillä la: 9-14

YHTEYSTIEDOT

SIJAINTIMME

 Ekominttu

 +358401449114

 Keskipellonkatu 3 04230 Kerava

 info.ekominttu@gmail.com

OTA YHTEYTTÄ

HINNASTO

KasvivärjäyksetHinta alk.
Kasvivärjäys
Hellävarainen ja hoitava kasviväri Luonnollinen tapa saada kauniita ja kestäviä sävyjä hiuksiisi.
75.00€
Kasviväri ja hiustenleikkaus
Sisältää kasvivärin, leikkauksen ja esipesun.
90.00€
Hiusten leikkauksetHinta alk.
Vartin leikkaus
Palvelu sopii esimerkiksi koneajoon, tai otsahiusten leikkaukseen. Vartti on nopeaa ja simppeliä palvelua. Jos tarvitset tai haluat myös pesun, niin kannattaa valita pidempi aika. Esimerkiksi kolme varttia riittää jo mainiosti tähän.
17.00€
Puolen timman leikkaus
Aika sopii hiusten tasauksiin ja parturointiin osittain koneella leikaten. Puoli tuntia menee kuitenkin joutuisasti . Jos tarvitset perusteellisemman leikkauksen, suosittelen valitsemaan kolme varttin leikkausta.
25.00€
Kolmen vartin leikkaus
Ihana hiusten pesu hieronnalla ja leikkaus. Miehet ottavat usein tämän palvelun, kun haluavat hiuksensa olevan hyvin leikattu saksilla. Lopputulos on parempi. Aika sopii hyvin myös perus siistimiseen sukupuoleen katsomatta.
34.00€
Tunnin hiusten leikkaus
Tämä aika sopii kenelle tahansa. Tunnissa ehtii tehdä vaikka mitä kivaa. Suosittelen lämpimästi varaamaan tämän jos olet tulossa ensimmäistä, kertaa, haluat isompaa muutosta tai olet muuten vain kokeilun haluinen. On niin sanottu kampaamoleikkaus , mutta myös jotkut miehet pitävät eritoten kiireettämästä palvelusta
44.00€
Reilu tunnin leikkaus
Haluaisitko että hiuksiasi hyväillään pidempään? Tässä on jo hyvin aikaa tehdä vaikka mitä. Tämä aika on hyvä todella paksuille ja pitkille hiuksille, kun lähdetään rakentaa hiusmallia kokonaan uudelleen. Tai.. jos haluat minihieronnan leikkaukseen, niin tätä voi semmoiseenkin käyttää. Kunhan jää hiustenpesuun, leikkaukseen ja kuivaukseen tunti aikaa.
51.00€
Energialeikkaus
Tämä herkku otetaan useimmiten kiireisen viikon lopuksi. Ihanan tuntuinen intialainen päänhieronta ja erikoistekniikalla rauhaisassa liikkeessä tehtävä leikkaus. Taustalla soi rauhallinen musiikki, kynttilän valaistus tuo mukavaa tunnelmaa. Tämän hoidon aikana tekijäkään ei höpöttele, vaan antaa sinulle rauhan rentoutumiseen. Palvelu yhdistetään lisäpalveluna usein kasvivärjäykseen, jolloin tämä on jo todella mukava hoitopaketti. Kiinnostuitko? Rohkene kokeilla ja jäät koukkuun.
76.00€
KampauksetHinta alk.
Hiusten pesu ja Föönaus
Arjen luksusta pikku rahalla!
36.00€
Hiusten kiharrus
Hiukset kauniisti kiharalla? Siitä tulee kaunis ja naisellinen olo. Tuo omat koristeet ja pinnit mukanasi niin hiuksista tulee vielä kauniimmat.
36.00€
Hiusten suoristus GHD-raudalla
25.00€
Hiusten letitys
Hollantilainen, ranskalainen tai vaikka perusletitys pidemmällekin hiukselle. Onhan se mukavampaa kun joku laittaa hiukan jotain pientä kivaa hiuksiin. Perusletistäkin saa kivan kun tuot omat koristeet mukanasi niin saa juhlavamman lookin.
24.00€
Joku Sykerö
Kiharaa ja lettejä yhdistelemällä kaunis kokonaisuus. Esittele toivomuksesi, niin katsotaan mikä sykerö saadaan aikaiseksi.
44.00€
EkokampaamopalvelutHinta alk.
Savihoito
Savihoito puhdistaa hiuspohjaa tehokkaasti ja poistaa hiuspohjasta stressihormoneista aiheutuneet tukokset. Näin hiusjuuret saavat paremmin "hengittää" ja tukka ei ole enää länässä. Savihoito auttaa myös stressin aiheuttamaan pälvikaljuun. Palvelu otetaan yleensä intialaisen päänhieronnan kanssa, niin hoidosta tulee tehokkaampi.
46.50€
Merilevähoito
Merilevä puhdistaa tehokkaasti hiuksista erilaiset metallit, kemikaalit ja päästöjen ionit. Jos hiuksesi takuttavat voimakkaasti, ovat harmaat, tunkkasen väriset tai jopa vihertävät, niin tämä hoito pitää ehdottomasti tehdä. Merilevähoito ei kuulosta ehkä hirveän hohdokkaalta, mutta on sitä ehdottomasti. Hiusten väri kirkastuu yleensä hoidon jälkeen ja hiuksista tulee jälleen ihanat. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.
46.50€
Intialainen päänhieronta
Rauhaisassa tunnelmassa tehtävä hieronta. Hieronta tehdään kynttilän valaistuksessa kuunnellen meditatiivista musiikkia. Unohda kiireet ja stressi. Hieronta tehdään öljyä käyttäen, jonka jälkeen hiukset pestään ja kuivataan.
57.00€
Hoitopaketti 1
Lyhyiden ja keskipitkien hiusten hoitopaketti. Hoito aloitetaan intialaisella päänhieronnalla, jossa hierotaan yläselkä, niska, hiuspohja, käsivarsia, kasvoja ja solisluiden läheisyydestä. Sitten laitetaan savihoito ja pituuksiin halutessaan merilevähoito. Vaikutusajan jälkeen pestään ja laitetaan pesupaikalla kasviväri. Kasviväri pestään vaikutusajan jälkeen ja tehdään haluttu hiusten leikkaus ja kuivaus.
170.00€
Hoitopaketti 2
Pitkien ja extrapitkien hiusten hoitopaketti. Muutoin sama kuin hoitopaketti 1. Hoitopaketit ovat myös oiva lahjakorttina lahjaksi äideille, vaimoille ja tyttöystäville. Hoitopaketteja räätälöidään myös miehille. Näistä voi tiedustella vaikka paikan päältä.
200.00€
Lasten palvelutHinta alk.
Taaperoiden hiusten ensileikkaus
0-2v. kevyt siistiminen tai ensileikkaus. Lapsi on vanhemman sylissä. Tehdään leikkauksesta mukava kokemus, niin lapsi tulee mielellään jatkossakin meille. Jos lapsella on paljon tukkaa, suosittelen varaamaan pidemmän ajan, jotta saadaan toivottu lopputulos
12.00€
Puolen timman lasten hiusten leikkaus
3-10v rauhallinen ja mukava leikkauskokemus lapselle. Leikkaus tehdään kiireettä, huomioiden mahdolliset pelkotilat jne. Palvelu tuotetaan sensitiivisellä otteella.
20.00€
Kolmen vartin lasten hiusten leikkaus
Paksujen hiusten tasausleikkaus tai jos tiedät että lapsi on vilkas, tms. Tai jos on mallinmuutos, lapsi itse tai kaveri kokeillut leikkaustaitojaan.. Palvelu on 3-10 vuotialle sopiva.
25.00€
Tunnin leikkaus lapsille/nuorille
11-16 vuotiaiden muotoon leikkaus. Varsinkin neidit käyttävät tätä palvelua usein.
30.00€
Hiusten letitys
Hollantilainen, ranskalainen, kiertäen kaartaen, miten vain haluat. Esiharjatkaa lasten hiukset, jotta aika ei mene mahdollisten takkujen selvittämiseen.
15.00€
Kiharat ja krepit
Lasten synttärit tulossa tai vaikka joulujuhliin. Hiusten kiharrus tai vaikka koko pään kreppaus sähäkkään lookkiin. Tai pohjalle krepataan kevyesti ja tehdään muhkea ranskis. Wau!! Harjaattehan lasten hiukset etukäteen. Takkujen selvitys velotetaan erikseen. Hiusten olisi hyvä olla myös pestyt, jotta lopputulos on siisti ja nätti. Lisäpalvelusta löydät myös pesun ja takkujen selvityksenkin.
28.00€